Sárkányláng - Minden, amit a sárkányokról tudni kell!
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Írd le véleményedet az Így neveld a sárkányodatról!

Speezy, a honlap kabalája

Speezy (egy fiatal szárnyas földsárkány) személyében egy pajkoskedvű kissárkányt tisztelhetünk, aki aludni és enni szeret a legjobban. Eltökélte, hogy már korán nekikezd a tanulásnak, ezért pergamenjeit mindig magánál hordja.

Ha meg akarod tekinteni, kattints ide!

Site-testvér

 
Szavazás
Melyik a kedvenc sárkányos regényed az alábbiak közül?

Eragon (Örökség-tetralógia)
Sárkányszem (Sárkánytan krónikák)
Őfelsége sárkánya (Temeraire)
Sárkánylány (Thuban öröksége)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Sárkánytudósok
Indulás: 2006-08-11
 
Így neveld a sárkányodat: vélemények
[17-1]

2011.12.15. 22:21 Idézet
Dracona
Imadtam, sot IMADOM!!! Aranyos, szivmelengeto, meg a katonai filmeket istenito baratomnak is tetszett.. :D mar vagy millioszor lattam, de nem tudom megunni.. Alig varom a masodik reszet!! Addig talan irok par fanfiction-t a film utan, mert azert a konyvtol meroben elter.. Igaz, azoknak is csak a demojat(elso fejezetet olvastam).. :) nem lehet negativ kritikat mondani rola, talan csak annyit hogy par esetben olyan mint a drog: nem tudsz leszokni rola! ;)

2011.06.23. 21:03 Idézet

Sziasztok!

Most regiztem és láttam,h az így neveld a sárkányodat című filmről beszéltek így én is megosztom a véleményem:

Nem tudom mit mondjak!Minden benne van aminek meg kell lennie a egy jó filmben:kaland,izgalom és  egy cuki szereplő.Nekem legjobban azok a jelenetek tetszenek,amikor fogatlan bámul valamire vagy valakire.És jó az a csavar a végén.


2011.02.22. 16:45 Idézet
Temeraire

Az egyik legjobb sárkányos film, amit láttam, ha nem a legjobb :D Fogatlan szerintem az első abszolút cuki sárkány :) Nem lehet őt nem imádni! Tetszett, hogy a sztori egy kicsit nyers, nem az a tipikus szépelgős amerikai stílus, hogy a fiú egyből összebarátkozik a sárkánnyal, mindenki rájön, hogy a sárkányok aranyosak, blabla, hanem tényleg szépen fel volt építve  a történet. Különösen szép jelenet a végén, mikor Hablaty és Fogatlan kimennek a házból, és egyszerre látjuk Fogatlan csonka farkát és Hablaty csonka lábát is. Két másik kedvenc kis részletem a filmből, amit talán nem is mindenki vett észre, amikor Fogatlan átsuhan a DreamWorks felirat mögött a legelején, és az a picike tétovázó mozdulat, mielőtt az orrát Hablaty kezébe nyomná. Mindenesetre nekem nagyon-nagyon tetszett, amint megjelent DVD-n, meg is vettem^^ Remélem, a Temeraire-sorozat is meg fog jelenni filmen valamikor.

I love Fogatlan! :3


2010.11.15. 10:56 Idézet
night fury

 Bocs martin a magyar az lehet h hibbant volt de én angolul néztem meg és ott Berk a neve :)


2010.11.01. 14:39 Idézet
Eragon

Egyetértek Summer-rel, tényleg jó volt az a kis "csavar" a végén, ahogy az egész film az volt. Nem csak a látvány tetszett, ami amúgy hihetetlen volt - komolyan, néha úgy éreztem, a repülős jeleneteknél, hogy az én hajamat is tépi a szél -, hanem a történet, a mondanivaló, a szereplők is. Jól megrendezett volt. Vagyis 10 pontból 10-et érdemel. A legjbob DreamWorks film, hanem nem a legjobb animációs film, all-in-all!


2010.08.12. 14:54 Idézet
Summer

Sziasztok!

Szerintem is nagyszerű volt ez a mese! Különösen tetszett, hogy a végén elvesztette a lábát, mert kicsit már kiszámíható a mesékben, hogy mindig jó a vége. Én már többször láttam ezt a mesét ^-^ Én...  8,5/10 -re szavazok ^^


2010.07.07. 21:49 Idézet
candy* {cottoncandy.gportal.hu}

Nekem nagyon tetszett ez a "mese". Évvégén néztük meg gyereknapon az osztállyal a városi moziban. Annyira ááá, ki sem tudom fejezni. A történet sem megszokott, mert én még se olyan filmet, se olyan mesét nem láttam, aminek a sztorija vikingekről és sárkányokról szólt. Szóval egyszerűen szó szerint mesés volt látni. :)


2010.07.06. 10:33 Idézet

Láttam hogy valaki leírta kedvenc szereplőjét és kedvenc sárkányát.

Hát úgy gondoltam én is leírom. Nekem a szokásos Kedvenc sárkányom:

Fogatlan Kedvenc szereplőm:Hablaty


2010.07.06. 10:25 Idézet

De az a sziget nem Berk sziget nem is azt mondja hanem azt hogy hibbant

sziget nekem megvan a film nem moziban néztem és az hibbant  sziget!

Ja amúgy szerintem is fenomenáls a film nagyon nagyon nagyon jó és

szerintem ez a film nem 10/10 pontot érdemel hanem 10/20 at!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

(Remélem tudjátok hogy a 10/20 ponttal csak viccelek)

 

 

Martin


2010.05.18. 21:11 Idézet
night fury

 Engem még egyetlen mese sem fogott meg ennyire. Nem csak azért, mert sárkányos és én sárkányfan vagyok. Egyszerűen van neki egy olyan hangulata, amit nem sok mozi tud megteremteni. Szinte úgy éreztem, hogy teljesen igaz amit látok, és vhol távol tényleg van egy Berk nevű viking falucska tele sárkányokkal. Szerintem nagyon érdemes megnézni és 10/10 pont neki!


2010.04.26. 15:25 Idézet

Én 3D-ben láttam a filmet, és én mondom fantasztikus élmény volt.  Főleg amikor a sárkányok meg támadták a falut, vagy  amikor vitték az élelmet Vörös Halálnak olyan volt mindha ott lettél volna köztük. Én 10/10 pontot adnék neki. Ajánlom akinek van ideje megnézni, az tegye.


2010.04.23. 20:09 Idézet

szerintem nagyon jó volt ez a kedvenc filmem

 

 


2010.04.11 17:57
xxTeaxx

„Nos szerintem az Így neveld a sárkányodat nagyon jó volt. A szereplők is nagyon jól sikerültek, mint külsőleg, mint belsőleg. A történet egyeltalán nem volt monoton, vagy vontatott, minden percét élvezni lehetett. Nekem nagyon tetszett. A kedvenc szereplőm Kőfej, a kedvenc sárkányom pedig a Rettenetes rém. Én 10-ből 10-et adnék rá.”


2010.04.12. 16:40 Idézet

Szio

Én 3D-ben láttam Az igy neveld a Sárkányodat , nekem különösen tettszet. egyrész mert brutálisan élethű, másrészt szép volt a kidolgozása. De ettöl ugyanugy imádom az Eragont, a Sárkányszív 1-2. és még sorolhatnám......... 


2010.04.12. 14:48 Idézet
WaldronicTomotron

Bocs, Watchy, de meg kell, hogy cáfoljam a hozzászólasod bizonyos részét, ha nem baj. :) Szerintem minden jelenet nagyon fontos volt a történet alakulásának szempontjából, bármelyikre is gondolok most. Az előttem szóló többi embernek pedig: ne feledkezzünk meg a fantasztikus zenéről sem! Mikor a repülős jelenet volt, nem az élmény miatt, hanem a zene miatt is borsódzott a hátam...

Én 3D-ben láttam. Természetesen nem közelíti meg az Avatart, de gyönyörű volt egynéhány jelenet, például amikor a sárkányok kaját visznek annak az óriásinak... össze-vissza szálldostak a sárkányok, olyan volt, mintha ott lettem volna köztük. Szóval figyelembevéve a jó sztorit, jó rendezést, jó poénokat, felejthetetlen élményt, profi zenét, és még ki tudja mennyi pozitívumot, én 10/10 adok rá! Hamarosan újra megnézem, de most már a családommal. Elrángatom rá a nővéremet meg a szüleimet, hadd éljék át ők is ezt a csodát! Mindenképp a legjobb Dreamworks-film, de szerintem jó eséllyel pályázhatna a legjobb animációs film címre is!


2010.04.12. 14:27 Idézet
Watchy

Nos, az én benyomásom a következő lenne az említett filmről: kedves, aranyos, és a többi, de sajnos szerintem túlságosan erőltetett volt néhol. Persze fantasztikus - sztoriban, látványban, élményben -, és még mondanivalót is lehetett belőle leszűrni, de pár jelenetet teljesen fölöslegesnek éreztem - mintha csak azért lettek volna, hogy növeljék a játékidőt. Ennek ellenére nagyon jó, bátran ajánlom bármelyik korosztálynak... látom, az alattam író illető megadta, hány pontosra értékeli a filmet tíz pontból. Én 7,5/10, ha lehet nem egész számot, ha pedig nem lehet, akkor 8/10.

És persze várom a folytatást - úgy tűnik, van is rá esély, legalábbis az egyik hírben ezt írtad. Amúgy örülök, hogy "megelőzte" az Eragont, és kezdi behozni a gyártási költségeinek dupláját. A bakikkal kapcsolatban pedig: tényleg nincs hibátlan film!


2010.04.11. 17:57 Idézet
xxTeaxx

Nos szerintem az Így neveld a sárkányodat nagyon jó volt. A szereplők is nagyon jól sikerültek, mint külsőleg, mint belsőleg. A történet egyeltalán nem volt monoton, vagy vontatott, minden percét élvezni lehetett. Nekem nagyon tetszett. A kedvenc szereplőm Kőfej, a kedvenc sárkányom pedig a Rettenetes rém. Én 10-ből 10-et adnék rá.


2010.04.11. 12:09 Idézet
Drako

Hát szerintem nagyon jó volt az Így Neveld A Sárkányodat, megérte 3D-ben megnézni! Mindenkinek ajánlom! Különösen tetszett, hogy nem csöpögött a nyáltól, és teljesen élethű volt. Nálam a Sárkányszívvel egy szinten van.


[17-1]

 

 

Sárkány Fanlisting
(katt!)


Navigáció

 

Főoldal

Főmenü

Tudomány

Fajok

Puzzle

Galéria

Extrák

  

Chat

Tilos a káromkodás, más, vagy eme oldal becsmérlése, mások kigúnyolása, és a hirdetés. A chatet kizárólag kérdezésre és beszélgetésre lehet használni!

 


 

Gyorslinkek

 

   

 

Honlapinfók

 

Tulajdonos, szerkesztő, dizájn: Shapira

E-mail: [x]Szerkesztés

URL: [x]

Tárhely: G-portál

Böngésző: Internet Explorer

Felbontás: 1024x768 képpont

Indulás: 2006. augusztus 11.

Regisztrált felhasználók: 152

Eddigi legforgalmasabb nap látogatottsága: 446

 

Partnerek

 

Linkcserék:

x x x x

x x x x

x x x x

x x x x

x x x x

 

9/20 (11 üres)

 

Buttoncserék:

GDPortal

avataricona51f6.png

arda16fc.pngmyfrodobuttonf5e72.png
 10/10 (betelt)

 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!